9.2.2010

downtown L.A.

Paasinpas sittenkin nettiin ihan kohtuuhintaan ainakin hetkeksi. Taalla sita nyt ollaan, Hollywoodissa. Ei mitaan jarin turvallisen oloista aluetta, vaikka tuossa vieressa onkin Hollywood ja Sunset Boulevardit. Taalla on vahan hankalaa olla alle 21-vuotiaana ja yksin, kun ei voi vuokrata autoa/menna baariin/uskalla juuri kulkea missaan ilta kuuden jalkeen kun alkaa tulla pimeeta. Huoh.

Oon sen verran vasynyt ja odotan kotiinpaasya niin paljon enka jaksa vaivautua kayttamaan kuulemma varsin huonoa bussiverkostoa, etta taitaa taa reissu jaada Walk of Famen (Hollywood Blvd:lla) ja lahialueiden ihmettelemiseen. Taalla on muuten moottoriteilla kuus kaistaa suuntaansa ja paikalliset ajaa miten sattuu. Ja varmaan 65% autoista on (city)maastureita, 30% jotain muita okyautoja tai hienoja vanhoja, ja 5% vanhoja ja huonoja. Hm.

Ehka ma tulen tanne yli 21-vuotiaana joskus takaisin jonkun kaverin ja auton kanssa. Paljon enemman saa irti sitten.

3 kommenttia:

  1. damn.. toi 21 on aika paha. EI PÄÄSE BONGAA JULKKIKSIA BAARIIIIN! :D
    Ja on jo aikakin rantautua sieltä :))

    VastaaPoista
  2. Eilen ois ollu (korni mutta silti varsin houkutteleva) parin tunnin limo-ajelu Beverly Hillsissa, ois maksanu vaan 25 dollaria eli vahan vahemman viela euroissa, "ilmasta" shamppanjaa ja vodkaa ja lopuks ne meni viela baariin. Mutta kun ei ollu ikaa. Ihan tyhmaa.
    Ma jo melkeen lasken tunteja siihen kun lahden lentokentalle, vaikka siihen on viela pari paivaa.

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa Suomeen (joskin taidat Suomessa tämän lukaista) Matkareittisi toteutui ja ajatuksetkin varmasti terävöityi matkakokemukista !!. Kiitoksia lukuisista jutuista ja kuvista etc....

    VastaaPoista