2.2.2010

viimeisia viedaan

Enaa muutama paiva jaljella taalla saarivaltiossa. Vahan kylla haikea fiilis, mutta en malta odottaa etta paasen kotiin. Ja Hollywood on varmaan ihan janna.
Erehdyin ostamaan leffalipun, ja lopulta paadyin katsomaan kahden paivan sisalla kolme leffaa. Nine, Invictus ja Up in the Air. Kaikki varsin hyvia.

Pitakaa se lumi siella maassa viela puoltoista viikkoa, en haluu tulla kotiin LOSKAAN. Haluan LUNTA. Kuolen tanne kuumuuteen.

1 kommentti:

  1. Rupeeko matkaväsymys jo painamaan?? Alkaa Blogijutut olemaan aika lyhkäisiä. Ymmärtäähän sen. Pitkä ja varmaan välillä aika rasittavakin matka takana. On se Rambokin sua odotellut ja sun huoneessa välillä käynyt katselemassa että missä olet ja kyllä sitä lunta täällä on kun tulet. Saat uskoa. Sitä on tuli viikonloppuna lisää ja viimeyönä taas 10cm. Kävin aamulla klo. 5:30 lumitöissä, että saadaan autot tallista ulos. Alapihalla on just autonmentävä ränni kooorkeiden kinosten välissä. Lumi ei meinaa mahtua mihinkään. Kinosten päälle ei oikein enää käsipelillä saa työnnettyä lunta.

    VastaaPoista