24.1.2010

jaatikkokuvia ja muuta kivaa

Yli viikon hiljaisuus. Hm.

Edellisen kirjoituksen aikaan olin Wellingtonissa. Sielta matkustin Napieriin, jossa oli kasittamattoman kuumaa ja hiostavaa enka jaksanut tehda oikein mitaan. Eilen saavuin Taupoon, joka sijaitsee maan suurimman jarven rannalla. Jarvi muodostui joskus en muista miten kauan sitten, kun tulivuori rajahti ja katosi ja jatti jalkeensa ison montun. Rajahdyksen savutorni nakyi ilmeisesti Roomaan asti.

Tassa vahan kuvia sielta jaatikkoreissulta, jonka aikana kaytiin kattelemassa paria jarveakin.






Ja sitten vahan Wellingtonin katukuvaa ja rakennuksia, joissa tehdaan poliittisia paatoksia.







Ja pari kuvaa Napierista.







Yritan kayttaa tata nettiaikaa tyohakemuksiin, joten en sen enempaa kirjoittele. Taalla kaikki hyvin, Hollywoodiin lahden tasan kahden ja kotiin tulen vajaan kolmen viikon paasta.

Ai niin, ostin toiset kengat. En converseja. Ja ison kasilaukun, joka oli alennettu 80 eurosta 45 euroon, koska sisataskun vetoketjusta puuttui se vetolappa. Kohtuullinen alennus, sanoisin. Eika mua haittaa, saa sen taskun auki ilman lappaakin. Ja sellasen voi ite lisata sitten jos haluaa.

PS. Oon syonyt taalla Taupossa kahden paivan aikana enemman nektariineja kuin koko elamani aikana yhteensa. Elan kloorin makuisella hanavedella, nektariineilla, banaaneilla ja mansikkasuklaalla. Hm.

PPS. Jos mietitte, etta kyllapa toi jaatikko nayttaa erilaiselta eri kuvissa, niin tama siksi, etta kyseessa on kaksi eri jaatikkoa. Kolme ekaa jaakuvaa on Franz Josefilta, ja kolme (tai no nelja) seuraavaa Foxilta.

5 kommenttia:

  1. Mukava katsella kesäisiä kuvia, kun täällä kotona vain pakkasta ja lunta riittää.
    Viimeiset viikot matkastasi alkamassa, joten nauti niistä...tervetuloa kotiin sitten kolmen viikon päästä!

    VastaaPoista
  2. heeii olipas pitkä tauko murmur! (mä oon myös täysin blogiriippuvainen nyt, ku ei ole telkkaria tai lehtiä.)
    onko suunnitelmia jo hollywoodille? täytyy myöntää, ett oon ehk pikkuriikkisen kateellinen (lue: syön täällä just sukkiani vihreänä). :D

    ps. outo söpö lintu tuossa yhdessä kuvassa.

    VastaaPoista
  3. aiti, nauttia yritan parhaani mukaan :)

    viltsu, ei telkkaria? eihan niin voi elaa :D hollywoodista oon varannu hostellin ihan sielta keskustasta, mutta tuskin mitaan sen ihmeempaa teen, kunhan vaan kuljen ympariinsa ja ihmettelen. rahaa tuskin riittaa mihinkaan sen isompaan, enka esim. disneylandiin edes halua menna.

    VastaaPoista
  4. Voit käyttää ajan Hollywoodissa hyödyks ja käydä kuvauttaa ittes walk of famella kaikkien coolien artistien tähtien vieressä ;)

    VastaaPoista
  5. no jopas on neidillä hyvä ruokavalio...;)
    minne oot hakenu töihin?

    VastaaPoista