14.1.2010

kenkia

Oon aika pro. Reissun alussa ostettu 60 tunnin bussipassiin tulee jaamaan huimat 9 minuuttia ylimaaraista ! Varasin loppureissun bussimatkat ja onnistuin saamaan ne niin, ettei tarvitse maksaa maltaita muutamasta ylimenevasta minuutista. Ha.

Joo. Nyt oon Wellingtonissa, sain hienosta hostellista seitseman yota kuuden hinnalla, eli tiistaina jatkan matkaa: nelja yota Napierissa, nelja yota Taupossa, nelja yota Rotoruassa, nelja yota Taurangassa ja nelja yota Aucklandissa. Ja sitten Hollywoodiin.

Ostin viimeisena paivanani Nelsonissa 60 eurolla mustat nahkaiset converset - puolet siita hinnasta milla niita Suomessa myydaan. Ja tanaan loysin 50 euron hintaiset harmaat kangasconverset - edelleen puolet siita hinnasta mita Suomessa. Ehka kayn huomenna ne ostamassa. Hm.

Ei mulla muuta.

5 kommenttia:

  1. Sinähän ostelet kenkiä kuin Imelda Marcos konsanaan. (What else is new??)Onhan se ostettava kun halavalla saa. Kato vielä löytyisikö sieltä halavalla toinen rinkka, että saat tuotua kaikki sandaalit kotiin.

    VastaaPoista
  2. Eipä tohon iskän kommenttiin ole paljon lisättävää :D

    VastaaPoista
  3. mun kaapissa olis kyl tilaa uusille converseille kans. olisko mustat paljetticonverset tai just harmaat liikaa? näää.. :D
    ja vihdoin pääsin lukemaan sun plokia, ku kävin ostamassa itselleni nettitikun uuteen kotiin. nyt on taas rauha ja järjestys palannut mun elämään. :>

    VastaaPoista
  4. Iska, kylla ma kattelin etta sellasen ison laukun mika menis viela koneessa kasimatkatavarana sais 25 eurolla, eika ollu ihan ihan hirveen nakonen. vois ehka ostaa, menee vahan tiukille kylla ton rinkan kanssa nytten.

    Viltsu, netti on arjen pelastus :) koskaan ei oo liikaa converseja. tai kenkia ylipaataan.

    VastaaPoista
  5. yhdyn ehdottomasti edelliseen, KOSKAAN ei ole liikaa kenkiä:D tai no sitten kun vaatekaapit ja eteiset pursuaa niitä niin voi kyllä alkaa miettimään....josko pitäis hankkia isompi kaappi ja eteinen;)
    ja noilla hinnoilla ehkä kannattaakin investoida kun niistä kummiskin oot aina haaveillu...

    VastaaPoista