14.12.2009

@ Kaikoura

Taalla sita ollaan. Kaikourassa. Ai missa? Etelasaaren itarannikolla, kolmen tunnin lauttamatkan ja kahden tunnin bussimatkan paassa Wellingtonista. Saavuin tanne lauantaina, lahden keskiviikkona. Kuvia Wellingtonista ette saa, koska niita ei ole. Mutta niita tulee, kun menen sinne uudestaan pariksi yoksi tammikuussa tullessani pois Etelasaarelta.

Aiemmin esiintynyt vahainen valokuvausinto on nyt mennytta, kuvia on tullut otettua taalla enemman kuin koko reissulla tahan mennessa yhteensa. Ongelma vaan on se, etta taman nettikahvilan koneissa en saa muistikorttia toimimaan, enka halua nyt kirjoittaa mitaan ilman kuvia. Eli saatte odottaa niin kauan kunnes keksin ratkaisun ongelmaan. Mutta Kaikourassa ollaan, pieni rantakyla. Asken kavelin nelja tuntia valilla helteessa, valilla tihkusateessa, Kaikoura Peninsula Walkwayn jos oikein muistan. Eli kavelyreitti meren aarella taman pienen niemimaan ympari. Polkuja lehmalaitumen lapi, lokkeja, kuollut nuori hylje, litroittain aurinkorasvaa, upeita rantakalliomaisemia ja pari rakkoa jalassa.
Matkalippujen muutos lahes varma.

Huomenna tunniksi ratsastamaan.

4 kommenttia:

  1. Eikö sulla oo sitte kameran johtoa? (Tässä vinkki suurelta tekniikan ihmelapselta:D)
    Sulla on kyllä varmaan kuntokin vähän kohonnut kun on tullu käveltyä noin paljon. Toivottavasti on hyvät kengät:)

    VastaaPoista
  2. mmu. vitsi varmasti on hienoja kuvia. ja kaikkea ihanaa muutenkin! sä lietsot kauheaa matkakuumetta, varmasti pakkaan kamani ja meen vaikka turkuun ensi kesänä jos ei muuta :D
    Ja vitsin muotikuluttaja!! sun takias ostin lehden mitä ilman olisin voinut elää ;)

    VastaaPoista
  3. Karita, ei mulla oo ku nykyaan kylla kaikissa koneissa (ainakin yleisissa) on muistikortinlukijat. Ja niin on tassakin, mutta kone alkaa jumittaa kun yrittaa ettia etta milla siirrettavalla levylla se on jne. joten annan olla. Tanaan Christchurchiin, siella sitten toivottavasti toimii :) Jaloissa kylla vahan tuntu ton neljan tunnin kiipeilyn jalkeen, mutta oli se kylla sen arvosta. Ja kyllahan taalla kunto kasvaa kun kavelee ympariinsa paivat pitkat :)

    Ilona, eikohan osa kuvista ainakin onnistunut ;> Turku on just hieno hei! Oon muuten miettiny, etta joku about viikon mittanen pyoraretki Ahvenanmaalle ens kesana ois just pro. Ja noista lehdista, kyllahan taalla nyt jotain luksusta pitaa olla, vahintaankin sitten kuvien muodossa, kun matkavaatteita on niin vahan ja huoneet ja sangyt aina vahan sinne pain...

    VastaaPoista
  4. Niin ja siis on mulla kotona toki miljoona usb-johtoa, mutta mukaan en ottanut yhtaan <: tahan asti kun oon reissussa parjanny muistikortinlukijalla. Mutta nyt ei nayta toimivan missaan koneissa missaan paikoissa - jumittaa aina. Pellea.

    VastaaPoista