31.12.2009

Enaa tunti uuteen vuosikymmeneen

Taalla vaihtuu vuosi 11 tuntia ennen Suomea, eli ihan tunnin paasta. Ja jos olen aamulla hereilla yhdeltatoista, olen herannyt uuteen vuosikymmeneen ennen kuin se on siella pohjoisessa viela vaihtunut :)

Olen ehka kaynyt vahan liikaa elokuvissa taalla ollessani.
- New Moon @ New Plymouth
- The Informant! @ Wellington
- Where The Wild Things Are @ Wellington
- Amelia @ Wellington
- Mary and Max @ Christchurch
- The Time Traveler's Wife @ Christchurch
- Avatar @ Christchurch
- A Serious Man @ Dunedin
- Looking for Eric @ Dunedin
- Le premier jour du reste de ta vie (The First Day of the Rest of Your Life) @ Dunedin
- Coco avant Chanel @ Te Anau
- The Imaginarium of Dr. Parnassus @ Te Anau
- Sherlock Holmes @ Queenstown

Toisaalta. Ei elokuvia voi nahda liikaa? Ja olen paa-asiassa pienemmissa teattereissa kaynyt, ihania kauniita tunnelmallisia boutique-tyylisia monet, joissa voi ostaa vaikkapa punaviinilasillisen tai herkullista kaakaota leffan ajaksi. Mmm.

Yksi tulossa olevista elokuvista, joka on ihan pakko kayda katsomassa heti kun se tulee (noin viikon paasta), on Fantastic Mr. Fox. Oon tata odottanut niin kauan kun ekan kerran (taisi olla Wellingtonissa) taman trailerin katsoin.

Taman hetkinen sijainti on siis Queenstown, Uuden-Seelannin "adrenaliinipaakaupunki".

edit. unohdin leffalistasta ihan kokonaan Amelian, joten lisasin sen.

5 kommenttia:

  1. Hyvää uuttavuotta sinne maailman ääriin. Sinä taas etuilit :).Niinkuin aiemmin sähköpostissakin jo mainitsin, niin pidä nyt joku tolkku siinä, minkälaisia "adrenaliinitrippejä" siellä otat, ettei satu mitään. Se canyonswingi näytti aika huimalta.
    Tiivisteitä syövä kea on aika söpö ja maisemat aivan mahdottoman hienoja. Latasinkin niistä parille koneelle taustakuvaksi. Eipä ole muilla täällä yhtä hienoja.

    VastaaPoista
  2. Iska, noiden kuvien laatu on kylla aika huono, kun pienensin niita ettei lataus kestaisi ikuisuutta ja se ohjelma milla pienensin heitti ne sitten ihan rakeisiksi. ho. etta mulla ois kylla parempiakin versioita noista kuvista, nayttais kivemmalta taustakuvana hyvalaatunen kuva?

    VastaaPoista
  3. Moi Anu!

    Erinomaista uutta vuotta sinulle sinne toiselle puolelle maapalloa! Mukava lueskella sinun matkakertomusta. Kuvat ovat sykähdyttäviä myös pienessä koossa - mitä ne maisemat ja eläimet ovatkaan luonnossa! Näkemiesi elokuvien lista on vaikuttava. Moni on täällä kateudesta vihreä. Ja totta, elokuvia ei voi nähdä liikaa... ;)

    Oikein hyvää matkan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Satu, kiitokset, uutta vuotta teillekin! Leffalista piteni tassa kolmen paivan sisalla taas kahdella: The Lovely Bones ja Creation. Mutta joo, elokuvia ei ikina voi katsoa liikaa :)

    VastaaPoista
  5. oho oho listasta puuttuu kokonaan muuten Amelia! oh no. lisaankin sen heti.

    VastaaPoista