24.12.2009

merry christmas vaan kaikille :)

Kello on taalla Dunedinissa, Etelasaaren kaakkoisosassa, puoli kaksi iltapaivalla, ja puolentoista tunnin paasta lahden kuuden tunnin reissulle katselemaan merileijonia, turkishylkeita eli merikarhuja (wikipedia suomensi fur sealin), albatrosseja, keltasilmaisia pingviineja ja ehka myos sinisi(lmaisi)a pingviineja. Paljon kuvamateriaalia siis luvassa, ellei kamera tai akut tai muistikortti peta :) Jouluaattoilta tulee siis vietettya ulkoilmassa, taalla on talla hetkella varmaan jotain parikymmenta astetta lamminta ja aurinko paistaa. Siella Suomessa kuulemma iiiisot lumikinokset, oon kylla aika kade! Mun tuurilla seuraava joulu onkin sitten musta ja lampotila plus viisi.

Taalla joulua vietetaan vasta joulupaivana, jolloin hostellikin tarjoaa jouluaterian - pakko osallistua, haluan tietaa mita taalla perinteisesti syodaan jouluna :)

4 kommenttia:

  1. Oikein hyvää joulua sinne kaukomaille meiltä kateellisilta lumityöläisiltä. Odotan innolla matkakuvauksia, ovat todella mielenkiintoista luettavaa! Eli pituutta vaan reilusti ja matkaaja itsekin kuviin, pliis...

    VastaaPoista
  2. Joo,odotan mielenkiinnolla kuvia ja tietoa mitä siellä jouluna syödään...Täällä on joulupuuro kiehumassa ja kinkku uunissa... Tänään ei oo satanut lunta läheskään yhtä paljon kuin eilen :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää joulua! <3 Kommentoinki nyt visssiin ekaa kertaa tänne, vaikka on tullut seurattua sun tekemisiä jo pitemmän aikaa.
    Täällä joulu on tosiaan ollut lähinnä töitä ja tavaroiden pakkaamista ikealaatikoihin, mut kyllä loma ja paljon ruokaa silti kelpaa. Sitku palaat takasin niin saatkin tulla visiitille mun uuteen kotiin. ;))

    VastaaPoista
  4. Mika tarve monilla on nahda kuvia allekirjoittaneesta?! :D Ei niissa oo mitaan katsottavaa. Mutta Erja, ehka niita viela tulee ;> Ja ma oon kylla vahan kade siita lumesta! Taalla oli eilen hiostavan kuuma melkeinpa.

    Viltsu, hyvaa joulua sullekin <3 ja todellakin tulen kaymaan, odotan sita innolla jo nyt. me so jealous!

    VastaaPoista