30.12.2009

Sekalaista paivitysta

Sori etta nama tekstit tulevat valilla oudossa jarjestyksessa seka sisallollisesti etta ajallisesti. Toivottavasti kuitenkin pysytte edes jotenkuten karryilla etta missa mennaan.

Tassa joka tapauksessa hieman Christchurchin katukuvaa (olin siella siis vahan ennen joulua, ja siella ollessani kavin myos Edoras-reissulla) keskusaukiolta ja sen laheisyydesta.





Christchurchista lahdin sitten etelammaksi, maaranpaana Dunedin. Halusin kuitenkin kayda pienella paikkakunnalla nimelta Oamaru, noin puolivalissa Christchurchia ja Dunedinia. Paadyin sitten tekemaan niin, etta lahdin aikaisella bussilla Christchurchista Oamaruun, ja olin varannut illaksi jatkomatkan Oamarusta Dunediniin. (Liian myohaan) tajusin kuitenkin, etta olisi todennakoisesti melko vaikeaa loytaa kahdeksan jalkeen illalla Dunedinista majoitusta (koska Visa Electronin kanssa tuntuu olevan ongelmia enka pysty varaamaan majoituksia etukateen, mika taas vaikeuttaa matkantekoa aika paljon ja luo aina oman jannitteensa bussimatkalle, kun saa miettia etta loytaakohan sita maaranpaasta tulevaksi yoksi kattoa paan paalle). Taman takia peruinkin sitten iltabussimatkan ja loysin mukavan hostellin Oamarusta ja jain sinne yoksi. Oamaru on tunnettu siita, etta sen rannalla pesii pienia sinisia pingviineja seka keltasilmaisia pingviineja. Sinisia pingviineja pesii kuulemma joskus myos kyseisen hostellin parkkipaikalla. Tarkoituksenani oli menna ohjatulle kierrokselle katsomaan pingviineja, mutta olo ei ollut kovin hyva, joten paatin menna aikaisin nukkumaan. Kaytavalla oli akvaario, jossa oli aika mielenkiintoinen asukas.





Oamarussa oli myos mukava pieni "vanha kaupunki", jossa kavin vahan kiertelemassa.





Seuraavana aamuna jatkoin sitten bussilla Dunediniin, ja sita seuraavana paivana (jouluaattona) kavin Otagon niemimaalla bongailemassa pingviineja ja muita otuksia. Siita lisaa seuraavassa :)

2 kommenttia:

  1. Huii tuo "kala" on pelottava! ;D
    Kävin lukemassa Wikista linkin, jonka olit laittanut aikasempaan tulevasta matkakohteesta, aivan uskomattoman näkönen paikka! Muista ottaa paljon kuvia! :) ja hieman etukäteen, aivan supemahtavaa UUTTA VUOTTA sinne <3

    VastaaPoista
  2. Annukka, toi kala oli kylla aika outo :D Milford Soundilla kavin, kuvia otin paaaaaljon. Oli kylla upea. Huomenna varmaan kirjoittelen siita sitten lisaa ja laitan kuvia. Ja hyvaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista